Over ons 2

Elise en Nathalie sloegen de handen professioneel in elkaar in 2020. Onze weg samen gaat weliswaar al veel langer terug als levenslange vriendinnen.
Het vertrouwen in elkaar en de gedeelde visie over bemiddeling als conflictoplossing deed ons de knoop doorhakken om samen een bemiddelingskantoor op te starten.
Met de oprichting van “Balans” willen wij het verschil maken en een veilige en professionele thuishaven bieden voor de oplossing van uw conflict.  
Geen vluchtige samenkomst maar een setting die u als comfortabel ervaart en waarbij koffie en thee warm staan. 
‘Balans’ biedt een volwaardig positief alternatief voor het oplossen van uw conflict en verzoent totale expertise met een menselijke aanpak.
In een conflict komen vaak gevoelige en soms complexe discussies aan bod die een degelijke en professionele aanpak vereisen.
Dankzij onze juridische expertise en ervaring zijn wij in staat om discussies sneller te ontwarren en kunnen wij u ook bij staan in complexe materies waar onze juridische achtergrond mee bijdraagt aan een volwaardig juridisch correcte overeenkomt die stand kan houden in de toekomst.

Elise.

Elise is al 15 jaar actief aan de Antwerpse Balie als advocaat waar zij een eigen kantoor beheert en voornamelijk actief is in familierecht, ondernemingsrecht en gezondheidsrecht. Elise is tevens erkend als bemiddelaar en juridisch adviseur voor de Orde van artsen Limburg.  Zij is gehuwd met Alexander die een ondernemer is, en mama van 2 kindjes.

Nathalie.

Nathalie heeft eveneens 15 jaar op de teller staan als advocaat aan de Limburgse Balie waar zij eveneens een eigen kantoor runt, gespecialiseerd in familierecht en ondernemingsrecht. Haar juridische achtergrond neemt zij mee in haar bijkomende activiteit van erkend bemiddelaar in de verschillende domeinen van familierecht en ondernemingsrecht. Zij is gehuwd met Jeroen, die advocaat is, en mama van 3 kindjes.

Met een goede mix van gedrevenheid, empathie en deskundige ervaring begeleiden Elise en Nathalie jullie in de zoektocht naar de juiste balans met de focus op een gedragen en duurzame oplossing.

Wil je Nathalie contacteren? nathalie@balansbemiddeling.be 
Wil je Elise contacteren? elise@balansbemiddeling.be

%d bloggers liken dit: