BETROUWBAAR

Dankzij onze juridische ervaring kunnen wij u ook bijstaan in complexe materies. Het opzet is een bemiddeld akkoord te onderhandelen dat juridisch correct is en aldus in de toekomst ook effectief stand kan houden.

Wij zien dat een bemiddeld akkoord bijna altijd spontaan wordt nageleefd. U zal zien dat het resultaat beter is dan na een opgelegde beslissing door een rechtbank.

Stap af van de gedachte “het heeft tóch geen zin” – bemiddeling slaagt zeer vaak!

Geef bemiddeling een kans, ook al voelt u boosheid of wantrouwen ten opzichte van de andere partij en bent u ervan overtuigd dat deze niet voor rede vatbaar is.

Maakt u zich geen zorgen, bij ons bent u in betrouwbare handen. Wij zijn immers erkende bemiddelaars opgeleid tot experten in het openbreken van vastgelopen gesprekken en het bieden van perspectief naar haalbare oplossingen en akkoorden. Wij zorgen dat het vooruit gaat.

Bemiddeling heeft als doel om de taart te vergroten, te zoeken naar een meerwaarde voor iedereen rond de bemiddelingstafel. Hierbij behoudt u de controle over de oplossing.

Wij creëren een ontspannen en uiterst discreet klimaat waarbinnen u tot een gezamenlijke oplossing kan komen.

Zie het als een ongelofelijke opportuniteit om de best mogelijke oplossing te onderhandelen in een passend kader met deskundige begeleiding van een erkend bemiddelaar. Maak u niet te veel zorgen en vertrouw op onze kennis en ervaring.

Laat uw conflict niet ontsporen voor een rechtbank en schakel tijdig een erkend bemiddelaar in. Bemiddeling voorstellen is zeker geen teken van zwakte, integendeel. Het toont moed en de wil om constructief en creatief te zijn. U zal zien hoe vaak een andere partij akkoord zal gaan met bemiddeling als u de eerste stap zet.

%d bloggers liken dit: