Online Bemiddelen


Waarom zou u kiezen voor online bemiddeling?

  • Indien u vb een eenvoudige echtscheidingsregeling nastreeft kan u perfect gebruik maken van onze online bemiddelingstool waarbij wij u begeleiden tot het indienen van uw dossier voor de Familierechtbank. Soms kan een echtscheiding juridisch technisch ingewikkeld zijn maar soms is het dat ook niet. Indien er tijdens de online bemiddeling gaandeweg problemen opduiken kan er gepast bijgestuurd worden om deze pijnpunten uit te klaren.
  • Indien u een aantal summiere zaken snel wenst opgelost te zien
  • In coronatijden is het soms niet wenselijk of mogelijk om veel partijen samen te brengen. Hier kan online bemiddelen een oplossing zijn.

Hoe gaan wij met online bemiddelen te werk?

Met onze online tool zullen wij u een eerste inleidend online consult aanbieden. Het volstaat dat u ons even contacteert voor een afspraak, waarna wij u een link per e-mail overmaken. Hierna kan het verder verloop volledig elektronisch gebeuren waarbij u een vragenlijst zal worden toegezonden.  Er kan een tweede online consult ingepland worden om het dossier en eventuele vragen te overlopen. Na afloop wordt een overeenkomst voor u opgemaakt.

%d bloggers liken dit: