Over ons

Het vertrouwen in elkaar, een jarenlange vriendschap en de gedeelde visie over bemiddeling als conflictoplossing deed ons de knoop doorhakken om samen een bemiddelingskantoor op te starten.

Met de oprichting van Balans willen wij het verschil maken en een veilige en professionele thuishaven bieden voor de oplossing van uw conflict.

Geen vluchtige samenkomst maar een setting die u als comfortabel ervaart en waarbij koffie en thee warm staat.

Balans biedt een volwaardig positief alternatief voor het oplossen van uw conflict en verzoent totale expertise met een menselijke aanpak.

In een conflict komen vaak gevoelige en soms complexe discussies aan bod die een degelijke en professionele aanpak vereisen.

Dankzij onze juridische expertise en ervaring zijn wij in staat om discussies sneller te ontwarren en kunnen wij u ook bijstaan in complexe materies waar onze juridische achtergrond mee bijdraagt aan een volwaardig juridisch correcte overeenkomst die stand kan houden in de toekomst.

Met een goede mix van gedrevenheid, empathie en deskundige ervaring begeleiden wij jullie in de zoektocht naar de juiste balans met de focus op een gedragen en duurzame oplossing.

Elise Nailis

Bemiddelaar

Elise is erkend bemiddelaar in de diverse domeinen van familierecht, ondernemingsrecht en medisch recht. Daarnaast is Elise ook al 15 jaar actief aan de Antwerpse Balie als advocaat waar zij een eigen kantoor beheert. Elise is tevens juridisch adviseur voor de Orde van artsen Limburg.  Zij is gehuwd met Alexander, ondernemer, en mama van 2 kindjes.

Wil je Elise contacteren?

Bemiddelingslocatie Antwerpen

elise@balansbemiddeling.be

Nathalie Kenens

Bemiddelaar

Nathalie is erkend bemiddelaar in de verschillende domeinen van familierecht en handels- en ondernemingsrecht. Zij heeft eveneens 15 jaar op de teller staan als advocaat aan de Limburgse Balie waar zij een eigen kantoor runt, gespecialiseerd in familierecht en ondernemingsrecht. Zij is gehuwd met Jeroen, advocaat, en mama van 3 kindjes.

Wil je Nathalie contacteren?

Bemiddelingslocatie Limburg

nathalie@balansbemiddeling.be 


Maak een afspraak


%d bloggers liken dit: